Home » » Ζαρντίμ: Δεν είμαστε φαβορί, αλλά… - GREEK NEWS

Ζαρντίμ: Δεν είμαστε φαβορί, αλλά… - GREEK NEWS

Written By Unknown on 02/10/2012 | 11:21:00 am

«Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν»

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με την Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Νταβίντ Φουστέρ κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολή για το Λονδίνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εξήγησε τις δυσκολίες αυτού του ματς.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ο Ζαρντίμ, ο οποίος κατά την άφιξή του τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μία ομάδα χάνει. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. 


Δεν είμαστε το φαβορί», ανέφερε αρχικά ο 38χρονος προπονητής και στη συνέχεια στάθηκε στα πλάνα του:

«Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν».

Από την πλευρά του, ο Φουστέρ που είχε σκοράρει πέρυσι στην αγγλική πρωτεύουσα στην ήττα με 2-1 από την ομάδα του Βενγκέρ ανέφερε: «Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Champions League ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει εύκολο ματς, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα».

Δεν φοβάται να ρισκάρει

Έτοιμος να ρισκάρει στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, παρουσιάζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
 
Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να τοποθετήσει τον Ντρίσα Ντιακιτέ στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας και να χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ τον Δημήτρη Σιόβα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο 38χρονος τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα, ώστε να κατασταλάξει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες».

Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας ήταν ο Μέγιερι, αν και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να παίξει ο Κάρολ, και στην άμυνα οι Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας και Ντιακιτέ. Στα χαφ δοκίμασε τους Μοντέστο, Μανιάτη και Ιμπαγάσα, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης πιθανότατα να αποτελέσουν οι Φουστέρ (δεξιά), Αμπντούν (αριστερά) και Μήτρογλου.

Κάποια στιγμή ο Ζαρντίμ έβαλε τον Κοντρέρας δίπλα στον Μανωλά και πέρασε τον Σιόβα ως «κόφτη» αντί του Μοντέστο. Ο Πορτογάλος περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γάλλος, αλλά ταυτόχρονα υπολογίζει το γεγονός ότι ο διεθνής στόπερ είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και θέλει να έχει περισσότερες επιλογές στις στημένες φάσεις ή την πίεση που θα υπάρξει σε αυτό το κομμάτι.

Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, όπου είναι πιθανό να δοκιμάσει πρόσωπα ή συστήματα εν όψει του αυριανού - σημαντικού ματς.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Στις 20:45 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο «Έμιρεϊτς», ενώ ο προπονητής της ομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:00. 

Πηγή: sport-fm.gr
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger