Home » » Spartacus!

Spartacus!

Written By Unknown on 18/08/2010 | 1:56:00 pm

RESULT : 3/5  60 % SUCCESS

Ακόμη μια επιτυχία χτες (6/7) δίνοντας μάλιστα την εκπληξη της Σπαρτα Πράγας. Πάμε γρήγορα σήμερα να δούμε τις προτάσεις :

Werder Bremen - Sampdoria  G/G και OVER νομίζω ότι και οι 2 ομάδες μπορούν να σκοράρουν αν και δεν έχουμε ακόμα εικόνα από το πώς περίπου παίζουν οι 2 αντίπαλοι

Basel - FC Sheriff 1, νομίζω ότι έστω και δύσκολα η γηπεδούχος ομάδα θα κάμψει την αντίσταση της μαζικής άμυνας των φιλοξενούμενων, το θέμα είναι πώς η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή οπότε για εκείνους που αγαπούν το ρίσκο 2-3 γκολ είναι εξίσου πιθανό!!!

Red Bull Salzburg - Hapoel Tel Aviv 1 και 2-3 γκολ, η γηπεδούχος ομάδα είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της και πιστεύω ότι μπορεί να νίκήσει σήμερα αν και δύσκολα



Partizan Beograd - Anderlecht Χ2, πιστεύω πολύ σε αυτή την Αντερλεχτ και νομίζω οτι τουλάχιστον μπορεί να μην χάσει σήμερα. Το μόνο που με φοβίζει είναι κάποιες απουσίες που έχει!!!

Sporting Braga - Sevilla Χ2, δύσκολο παιχνίδι και προσωπικά θα μείνω μακριά αλλά νομίζω ότι η εμπειρία θα μετρήσει για την ισπανική ομάδα!!!

Καλή επιτυχία
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger