Home » » Ζωγράφισε με El Greco

Ζωγράφισε με El Greco

Written By Unknown on 07/11/2012 | 11:30:00 am

Πηγή: www.sport-fm.gr

Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά το ευρωπαϊκό του αύριο μετά τις δύο νίκες επί της Μονπελιέ, ο Ολυμπιακός ψάχνει αυτό που στην αρχής της χρονιάς έμοιαζε υπέρβαση. Την πρόκριση δηλαδή στους «16» του Champions League, βάζοντας από κάτω του στη βαθμολογία μία εκ των Άρσεναλ ή Σάλκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μάξιμουμ πόντων στα ματς κόντρα στους Γάλλους και πλέον έχοντας μπροστά του δύο ματς, με Σάλκε εκτός και Άρσεναλ εντός, ενδεχομένως θα μπορεί να ελπίζει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν όμως μόνο βαθμολογικά κέρδη από αυτά τα ματς, αλλά και σημαντικά στον τομέα της ψυχολογίας. Άλλωστε μέσα στη Γαλλία επικράτησε με ανατροπή, ενώ στο «Καραϊσκάκης» χτύπησε ξανά στο τέλος, όταν άλλες ομάδες ενδεχομένως θα είχαν στο νου τους κυρίως την ισοπαλία.

Ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα φανερώνει μια ομάδα γεμάτη ποδοσφαιριστές που εκτός από ταλέντο και ικανότητες, διαθέτουν φιλοδοξία. Έναν παράγοντα δηλαδή, που πολλές φορές είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στο άθλημα.

Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν προσωρινά το ενδιαφέρον τους στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους, όμως, είναι βέβαιο πως ήδη στο μυαλό τους στριφογυρίζει το ταξίδι στη Γερμανία και η αναμέτρηση με τη Σάλκε για την 5η αγωνιστική του Champions League…

Διαβάστε όλα τα σενάρια εδώ.

Βαθμολογία 2ου ομίλου:

1. Σάλκε 8 (8-5)
2. Άρσεναλ 7 (7-6)
3. Ολυμπιακός 6 (7-7)
4. Μονπελιέ 1 (5-9)

Η 4η αγωνιστική:

Ολυμπιακός-Μονπελιέ 3-1
(4’ Μασάντο, 80’ Γκρέκο, 82’ Μήτρογλου-66’ πεν. Μπελχαντά)

Σάλκε-Άρσεναλ 2-2
(45+2’ Χούντελααρ, 67’ Φαρφάν-18’ Γουόλκοτ, 26’ Ζιρού)

Επόμενη αγωνιστική (5η):

Σάλκε-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Μονπελιέ
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger