Home » » ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Written By Unknown on 28/08/2012 | 11:18:00 am

Πηγή: www.contra.gr

Ο Παναθηναϊκός καλείται για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή του ιστορία να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 σε ευρωπαϊκό ματς. Τις προηγούμενες 5 φορές οι "πράσινοι" δεν τα κατάφεραν: το 1970 με τη Φόρβερτ, το 1975 με τη Γκρασχόπερς, το 1978 με τη Μπριζ, το 1983 με την Αούστρια Βιέννης και το 1989 με τη βουλγαρική Σρέντετς.

Μπορεί απόψε; Η Μάλαγα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ανδαλουσία και της μεγάλης ποιότητας που διαθέτει από τη μέση και μπροστά.

Ένα τέρμα στο ΟΑΚΑ της αρκεί για να σφραγίσει το εισιτήριο για την κλήρωση της Πέμπτης και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Φερέιρα και οι παίκτες του. Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και με υπομονή να ψάξουν το γκολ που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει στην ανατροπή και ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα με υπομονή και αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε τα λάθη στο πρώτο ματς κόστισαν στο τριφύλλι και απόψε χρειάζεται το τέλειο παιχνίδι για να προκριθεί.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει απόψε από την ομάδα του να παλέψει και ότι βγει. Τουλάχιστον η ομάδα να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και όχι την Ευρώπη από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το κίνητρο είναι τεράστιο και για οικονομικούς λόγους. Το Γιουρόπα Λιγκ δίνει 6 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ και το Τσάμπιονς Λιγκ τουλάχιστον 12 εκ. ευρώ. Τεράστια διαφορά!

Ο Φερέιρα δεν έδειξε στην τελευταία προπόνηση τα πλάνα του για την 11αδα. Ο Κατσουράνης προπονήθηκε κανονικά και απομένει να δούμε εάν θα είναι στο αρχικό σχήμα ή θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, ενώ ο Βύντρα αναμένεται να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που ο τραυματίας Μπουμσόνγκ έμεινε εκτός αποστολής.

Η πιθανή 11αδα θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη ή Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Φορναρόλι.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger