Home » » ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΟΚ - YEHUDA ΚΑΙ ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΟΚ - YEHUDA ΚΑΙ ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ

Written By Unknown on 09/08/2012 | 6:21:00 pm

Δείτε ζωντανά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων για το Europa Cup απόψε το βράδυ. Επίσης τον μεγάλο αγώνα της Κυπριακής Ομόνοιας απέναντι στον ένδοξο Ερυθρό Αστέρα.

Για ΠΑΟΚ - Yehuda
http://www.sportlemon.tv/wv-4/2/144/v-434537.html

Για Ομόνοια - Ερυθρό Αστέρα
http://www.sportlemon.tv/wv-4/2/144/v-434516.html

Για Μαρίτιμο - ΑΣΤΕΡΑ
http://www.sportlemon.tv/wv-4/2/144/v-434543.html

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 euro/μήνα


Όπως σας είπα οι πιθανότητες σας σε αυτό τοv τύπο του στοιχήματος είναι 95-96% για να κερδίσετε!!!!!! Και επειδή στο στοίχημα κυνηγάμε πάντα το γεγονός με τη μεγαλύτερη πιθανότητα επαλήθευσης το lay 0-0 είναι σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος για να κερδίζετε!!!!
Ειδικότερα, όπως ξέρετε οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες σας προσφέρουν αποδόσεις για να μαντέψετε το τελικό αποτέλεσμα,σκορ κτλ. Η BETFAIR όμως σας προσφέρει αποδόσεις και για να κοντράρετε ένα αποτέλεσμα,και εμείς αυτό κάνουμε,κοντράρουμε πάντα το τελικό σκορ να είναι 0-0,δηλαδή στην ουσία ψάχνουμε αγώνες στους οποίους θα μπεί έστω και ένα γκολ για να πάμε ταμείο.
Σε ένα παιχνίδι που θα διαλέξετε,η betfair σας προσφέρει μια αποδόση (μόλις επιλέξετε ένα παιχνίδι πηγαίνετε εκεί που λέει ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ) για σκορ υπέρ του 0-0 (σε μπλε κουτάκι) και μια αποδόση για σκορ κατά (lay) του 0-0 (ροζ κουτάκι).Ψάχνουμε πάντα παιχνίδια με απόδοση στο lay 0-0 από 10 εώς 18 (ή και περισσότερο για αυτούς που αγαπούν το ρίσκο)
Τι σημαίνει τώρα η απόδοση αυτή; Έστω η απόδοση του lay 0-0 στο ματς Καλσρούη-Πάντερμπορν είναι 12, για να κερδίσουμε καθαρά 10 ευρώ από το ματς πατάμε στο ροζ κουτάκι του 0-0 και βάζουμε το ποσό των 10 ευρώ. Λόγω της απόδοσης του lay 0-0 (12) η εταιρεία μας κρατάει 110 ευρώ από τον λογαριασμό μας αφού στοιχηματίσουμε. Αν μπεί έστω και ένα γκολ τότε θα έχουμε στον λογαριασμό μας 120 ευρώ (+10 δηλαδή). Για την ιστορία,το ματς αυτό έληξε 1-2 και το πρώτο γκολ μπήκε στο 7ο λεπτό ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 7ο ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΠΤΟ!!!!!
Στην ουσία,όπως καταλάβατε, είναι σαν να ποντάρουμε σε ένα ματς στο over 0,5 goal με απόδοση περίπου 1.09, μόνο που αυτόν τον στοιχηματισμό δεν τον προσφέρουν οι εταιρείες, γι'αυτό παίζουμε σε ανταλλακτήριο με το lay. Άμα δείτε τα στατιστικά για τα περισσότερα Σαββατοκύριακα οι αγώνες που μπήκε γκολ ξεπερνούν το ποσοστό του 95%!!!!!!!!!
Δηλαδή,όποιος παίζει με σύνεση 2-3 παιχνίδια την ημέρα μπορεί εύκολα να βγάζει 1000 ευρώ τον μήνα με 95% πιθανότητα. Από κάθε παιχνίδι που ποντάρετε και πιστεύετε ότι θα μπεί έστω και ένα γκολ για να πληρωθείτε, μπορείτε να κερδίζετε όσα λεφτά θέλετε, τα 10 ευρώ σε κάθε ματς ήταν ένα παράδειγμα για ένα καλό μηνιάτικο χωρίς πολύ άγχος.
Για την εγγραφή σας στη Betfair χρησιμοποιείστε το ακόλουθο banner: ENGLISH
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger