Home » » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΙΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΙΤΗΣ

Written By Unknown on 07/08/2012 | 10:33:00 am

Αρκετά ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα για τα ελληνικά χρώματα με την αρχή να γίνεται στο στίβο και τους προκριματικούς αγώνες. Αρχικά ο Κώστας Δουβαλίδης στις 12:10 αγωνίζεται στην 1η προκριματική σειρά των 110μ. εμπόδια. Στις 13:25 θα γίνουν τα προκριματικά του Β΄ γκρουπ του ακοντισμού γυναικών, όπου συμμετέχει η Σάββα Λίκα. Τέλος ο Λυκούργος Τσάκωνα θα λάβει μέρος στα προκριματικά των 200μ. στις 13:58 που διεξάγεται η 2η προκριματική σειρά του αγωνίσματος.

Το απόγευμα είναι άκρως πιο ενδιαφέρον με τελικούς. Ειδικότερα στις 16.00 ξεκινά ο τελικός του δίζυγου στη γυμναστική με το Βασίλη Τσολακίδη και πολλές πιθανότητες για κάποια διάκριση. Στις 17.00 αγωνίζονται οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης και ένα καλό πλασάρισμα είναι αρκετά πιθανό.

Στην ποδηλασία πίστας και συγκεκριμένα στο κέιριν ανδρών, ο Χρήστος Βολικάκης αρχίζει τις προσπάθειές του στις 12.00. Το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τον τελικό και μετέχουν συνολικά 18 αθλητές.

Τέλος υπάρχουν και συμμετοχές στην ιστιοπλοία του Κοκκαλάνη στα RS-X και των Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στάθη Παπαδόπουλου στις δύο τελευταίες κούρσες των 470. 
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger