Home » » ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ

Written By Unknown on 23/08/2012 | 10:54:00 am

Πηγή: www.contra.gr

Ο τεχνικός της αυστριακής ομάδας δήλωσε αρχικά: "Οταν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ, ξέραμε το όνομα της ομάδας και την ιστορία του στην Ευρώπη. Είδα αγώνες και διαπίστωσα πως είναι δύσκολος αντίπαλος με νέους και έμπειρους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της Τούμπας. είπε: "Γνωρίζω πως η Τούμπα είναι μια εκρηκτική έδρα. Η ομάδα μου όμως έχει αυτοπεποίθηση από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως αν και είναι δύσκολο να παίζεις μέσα στην Τούμπα, η πρόκριση θα κριθεί στην Βιέννη".

Ερωτηθείς σε ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ στέκεται περισσότερο, απάντησε: "Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά. Είναι δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ και οργανωμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Γκαρσία είναι σημαντικό πως δεν θα παίξει, υπάρχουν όμως παίκτες για να αναπληρώσουν το κενό του".

Για τις καιρικές συνθήκες, είπε: "Είναι ευχάριστο να παίζεις ποδόσφαιρο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Και εμείς είχαμε καύσωνα στην Αυστρία άρα είμαστε προετοιμασμένοι".

Μιλώντας για τους λόγους που θέλει την πρόκριση η Ραπίντ, τόνισε: "Είναι σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες μας να προκριθούν στην επόμενη φάση. Κατά δεύτερο λόγο στο Europa League υπάρχουν σημαντικά έσοδα για τις ομάδες και τους προέδρους".

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας του, είπε: "Το πρωτάθλημα στην χώρας μας αργεί. Είναι ένας μακρινός στόχος. Προέχει βέβαια το αυριανό παιχνίδι για εμάς".

Τέλος, απέφυγε να απαντήσει για το αρχικό σχήμα της ομάδας του: "Θα δω την σημερινή προπόνηση και αύριο θα καταλήξω στην ενδεκάδα".
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger