Home » » ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Written By Unknown on 23/08/2012 | 10:47:00 am

Πηγή: www.contra.gr

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ, ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ατρομήτου, δεν αποκάλυψε τα πλάνα του και μίλησε και για την αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στις αγγλικές ομάδες.

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά. Ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη στο πρώτο της ματς. Είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Σήμερα έμαθα ότι έχει έρθει στην Ελλάδα με αρκετές απουσίες αλλά δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε έναν δύο παίκτες αλλά σε 30. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε θα κάνουμε την προσπάθεια μας όσο πιο δυνατά μπορούμε. Δεν αντιμετωπίζω κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Μη με ρωτάτε πως θα παίξω γιατί δεν θα σας πω", τόνισε αρχικά ο Ντούσκο και πρόσθεσε:

"Δεν πήγα καλά με άλλες αγγλικές ομάδες. Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Πιστεύω στους παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι γι' αυτούς θέλουμε κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Πάντα οι ομάδες προσπαθούν εντός έδρας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, τώρα θα δούμε πως θα είναι η Νιούκαστλ. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία, αλλά χρειάζεται να είμαστε πιο καλοί από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει πιο σοβαροί. Σχεδόν όλες αυτές οι ομάδες έχουν δύο ομάδες έχουν μεγάλο ρόστερ, ξέρουμε τι παίκτες έχουν είναι καλοί παίκτες και θα δούμε στο γήπεδο".
Τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος δήλωσε:

"Είναι ιστορική στιγμή για τον Ατρόμητο, σίγουρα από την πλευρά των παικτών θα δώσουμε χαρά στο Περιστέρι, είναι πολύ καλή η Νιούκαστλ παίζει σε πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν είναι ευκαιρία και κίνητρο για να ξαναέρθει στο γήπεδο ο κόσμος: "Πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια ο Ατρόμητος κάνει αυτό το πράγμα και πέρσι και πρόπερσι δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό κάναμε τον κόσμο χαρούμενο, σίγουρα πιστεύω φέτος ο κόσμος να ενθουσιαστεί και θα είναι καλύτερα τη νέα σεζόν".
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger