Home » » Φερνάντεζ: "Ο Ζοτς με είχε πείσει να έρθω στον Παναθηναϊκό"

Φερνάντεζ: "Ο Ζοτς με είχε πείσει να έρθω στον Παναθηναϊκό"

Written By Unknown on 14/10/2012 | 11:14:00 am

Πηγή www.sport24.gr

Ο Ρούντι Φερνάντεζ αποκαλύπτει στην κάμερα του Sport24.gr το παρασκήνιο μίας μεγάλης μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό μπάσκετ που τελικά… δεν έγινε ποτέ.

O Ρούντι Φερνάντεζ κατά πολλούς και όχι άδικα είναι το Νο1 σε Ευρωπαίους παίκτες που ήρθαν από το ΝΒΑ και πρωταγωνιστούν στην Euroleague. Το φλερτ του με τον Παναθηναϊκό, απασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ πριν από κάποια χρόνια και μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του sport24.gr παραδέχτηκε ότι δεν ήταν μόνο ένα απλό φλερτ…

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Μαδρίτη, πλησιάσαμε τον Ρούντι Φερνάντεζ που παρά το ότι είχε αργήσει να ετοιμαστεί για να φύγει, δέχθηκε με ευχαρίστηση να μας μιλήσει… Σαφώς και τα πρώτα του λόγια θα αφορούσαν τον αγώνα… «Ο Παναθηναϊκός αν και ξεκινήσαμε καλύτερα εμείς, μας πίεσε πάρα πολύ. Έπαιξε πολύ δυνατά και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ειδικά μέσα στη ρακέτα όπου ο Σχορτσανίτης ήταν πάρα πολύ δυνατός και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Εμείς στο τρίτο δεκάλεπτο πιέσαμε πολύ και καταφέραμε με την άμυνα μας να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε καλές επιλογές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό ματς, καθώς γνωρίζαμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και φέτος», είπε.
Τον Παναθηναϊκό τον είχε αντιμετωπίσει και πριν φύγει για το ΝΒΑ αλλά όπως και τότε έτσι και τώρα του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις…

 
«Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός, έχει πολύ αποφασισμένους παίκτες. Σίγουρα είναι μια νέα ομάδα, αλλά πραγματικά δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε θέματα συνεργασίας, αλλά είμαι σίγουρος πως ο χρόνος είναι μαζί του και είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό θα το δείξει και στη συνέχεια», μας απάντησε.
Όσο καλός και να είναι ο Παναθηναϊκός όμως, η Ρεάλ θεωρείται το μεγάλο φαβορί και αυτό του το επισημάναμε στην επόμενη ερώτηση μας, την οποία διπλωματικά απάντησε…

«Δεν ξέρω αν εμείς είμαστε φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου μας, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος για εμάς, έχουμε τον Παναθηναϊκό, τη Φενέρ, τη Χίμκι. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κοιτάμε τη δουλειά μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο», μας είπε.
Ο χρόνος μας πίεζε, οι ερωτήσεις έπρεπε να ολοκληρωθούν και η τελευταία αφορούσε τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό και την ενδεχόμενη συνεργασία τους στο παρελθόν. Κάτι που είχε γραφτεί αλλά έμεινε μόνο… σαν φήμη. Ο Ρούντι Φερνάντεζ όχι μόνο δεν το αρνήθηκε αλλά επεσήμανε ότι ήταν έτοιμος να έρθει στον Παναθηναϊκό αλλά το ενδιαφέρον δεν έγινε γάμος μόνο και μόνο επειδή δεν κατάφερε να σπάσει το συμβόλαιο του με το ΝΒΑ»

«Είναι αλήθεια πως υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από τον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς μου τηλεφώνησε για να έρθω στην ομάδα, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, αλλά είχα υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, έπρεπε να μείνω στην ομάδα μου γιατί είχα συμβόλαιο, οπότε δεν μπόρεσα να έλθω, μας είπε.
Ένα ενδιαφέρον που όπως ο ίδιος αποκάλυψε ήταν πολύ κοντά στο να γίνει και… συμβόλαιο, με τον Ζοτς να αναλαμβάνει προσωπικά το… ψήσιμο. Οι ρήτρες και τα συμβόλαια στο ΝΒΑ όμως, δεν επέτρεψαν ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί… Δυστυχώς!  




 


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger